Väderskydd Stockholm

RING OSS - 08-121 117 51

Om oss

Anlita oss för väderskydd i Stockholm!

Vi är företaget för dig som behöver väderskydd i Stockholm. Vi har ett brett utbud av väderskydd som skyddar ditt bygge från regn, rusk och kyla. Våra väderskydd i Stockholm är anpassade för alla typer av byggprojekt. 

Vi tänker på din säkerhet

Vi är ett modernt företag med verksamhet i hela Storstockholm och dess omnejd. Alla våra medarbetare är utbildade och har den kunskap som krävs för ett säkert arbete med väderskydd och byggställningar. Vi tillhandahåller och monterar även byggnadsställningar och andra ställningar, och kan tillhandahålla både byggställningar och väderskydd i Stockholm med kort varsel. Alltid med god service och hög flexibilitet. Vi anpassar lösningar efter varje kunds behov och tummar aldrig på säkerheten.

Vår erfarenhet skapar trygghet

Vi prioriterar säkerheten under alla våra uppdrag. Våra duktiga medarbetare är mycket erfarna och hjälper dig med ett komplett och övergripande säkerhetstänk i varje moment. Vi arbetar alltid systermatiskt med säkerhet och värnar om en trygg arbetsmiljö. Vi har höga krav på oss själva och de jobb vi utför då vi vill garantera den bästa kvaliteten till våra kunder. Nöjda och trygga kunder är viktigast för oss och alla byggnadsställningar och väderskydd i Stockholm är unika.

Kontakta oss gärna om du vill ha råd så hjälper vi dig att hitta det du behöver!


Johan skyttes väg 203
125 34 Älvsjö

08-121 117 51

[javascript protected email address]

556958-8618


Väderskydd

Byggnadsställning


logo-image

Om Oss

Vi är experter på väderskydd, byggställningar och säkerhetstänk vid arbete på höga höjder.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Org nr: 556958-8618
Johan skyttes väg 203
125 34 Älvsjö
Tel: 08-121 117 51

Hitta hit