Väderskydd Stockholm

RING OSS - 08-121 117 51

Byggnadsställning

Vi säljer byggnadsställning i Stockholm

Vi är ett ungt och modernt företag som alltid arbetar systematiskt med säkerhet och arbetsmiljö när vi tar oss an uppdrag. Vare sig det handlar om större byggprojekt, stora industribygge eller en mindre villarenovering. 

Varför är byggställning en självklarhet?

Oavsett vilken typ av bygg- eller renoveringsprojekt det gäller så vet vi att en säker och funktionell byggnadsställning i Stockholm både underlättar och gör arbetet säkrare och smidigare för alla byggare inblandade i projektet. En gedigen byggnadsställning är en självklar del i säkerheten kring ett bygge.

Våra medarbetare är utbildade och har stor kunskap om olika typer av byggnadsställningar. Vi bidrar med ett övergripande säkerhetstänk om du behöver byggnadsställning i Stockholm, något som är viktigt i synnerhet när det gäller arbete på hög höjd. Vi arbetar systematiskt med säkerhet och erbjuder kostnadseffektiva helhetslösningar.

Här är exempel på produkter som vi erbjuder:

  • Byggnadsställningar.
  • Scenställningar.
  • Arbetsplattformar.
  • Väderskydd.

Anlita proffs på byggnadsställningar

Vi har verksamhet i hela Stockholmsområdet med omnejd, och alla våra anställda har rätt kunskap och utbildning för alla typer av ställningssystem. Vi har höga krav på oss själva och det jobb vi utför och eftersträvar alltid högsta kvalitet och nöjda kunder.

Byggnadsställning och väderskydd i Stockholm.

Kontakta oss för kostnadsfri offert för byggnadsställningar och väderskydd i Stockholm! Vi är kostnadseffektiva och ser till varje enskild kunds behov.

Nordiska ställningsteamet AB


Johan skyttes väg 203
125 34 Älvsjö

08-121 117 51

[javascript protected email address]

556958-8618


Väderskydd

Byggnadsställning


logo-image

Om Oss

Vi är experter på väderskydd, byggställningar och säkerhetstänk vid arbete på höga höjder.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Nordiska ställningsteamet AB

Org nr: 556958-8618
Johan skyttes väg 203
125 34 Älvsjö
Tel: 08-121 117 51

Hitta hit